![]() |
Forum Ana Sayfa Tavsiye Et Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama |
| Internet | |
|
|
|
| Yazar | Mesaj |
|
monder120
HerTürlü.Net Bağımlısı
|
![]() Konu: CSS/Javascript Sabit DivGönderim Zamanı: 02/Şubat/2010 Saat 18:50 |
|
CSS ve Javascript ile sayfalarınızda sabit bir banner için uygun olan div kodu, örnekteki sağ üste sabit, isteyenler projelerine göre düzenleme yapabilir <style type="text/css"> #sticky { position:fixed; position:expression("absolute"); top:5px; top:expression(eval(document.body.scrollTop)+5); right:5px; width:120px; height:600px; border:1px solid #000000; } </style> <script language="javascript" type="text/javascript"> document.write('<div id="sticky"></div>'); </script> |
|
|
|
|
e-serdark
Yönetici Grubu
Site Kurucusu - Yöneticisi Kayıt Tarihi: 14/Ekim/2004 Gönderilenler: 3220
|
![]() Gönderim Zamanı: 02/Şubat/2010 Saat 23:40 |
|
Kod için çok teşekkürler monder... Bir ara tam olarak böyle birşeye ihtiyacım olmuştu, sağlıklı çalışan örnek kod bulamadığım için müşterimi bu isteğinden vazgeçirmiştim...
|
|
|
|
|
monder120
HerTürlü.Net Bağımlısı
|
![]() Gönderim Zamanı: 09/Ağustos/2010 Saat 16:56 |
|
Rica ederim, yalnız yeni farkına vardım, üstteki örnek IE7'de sorun çıkartıyor Allatki ise IE7'de de sorunsuz çalışmakta, kolay gelsin <style type="text/css"> #sticky { position:fixed; top:5px; right:5px; width:120px; height:600px; border:1px solid #000000; background-color:#FFFFFF; } </style> <script language="javascript" type="text/javascript"> document.write('<div id="sticky"></div>'); </script> |
|
|
|
|
e-serdark
Yönetici Grubu
Site Kurucusu - Yöneticisi Kayıt Tarihi: 14/Ekim/2004 Gönderilenler: 3220
|
![]() Gönderim Zamanı: 11/Ağustos/2010 Saat 09:07 |
|
Açtığın konuyu bu şekilde takip edip güncellemiş olmanı takdir ettim kardeşim, ellerine sağlık... |
|
|
|
|
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
|
|||||